Badkamer renoveren

Het veranderen van het plattegrond van uw badkamer is een van de meest gecompliceerde soorten remodel. Het vereist extra sterkte en planning, inclusief het overbrengen van balken en het omringen van elektrische bedrading. De voorbije jaren groeiden we als kool bij RenoZen. Tal van klanten lieten hun badkamer door ons renoveren in Antwerpen. We vragen ook steeds waarom onze klanten voor hun Badkamerrenovatie Antwerpen voor ons kozen. Een professionele aannemer kan u ook helpen met dit proces. Maar zelfs als u zelfverzekerd bent met uw DIY-vaardigheden, het beste om professionele hulp te krijgen om problemen op de weg te voorkomen. Hieronder vermeld zijn enkele gemeenschappelijke fouten die u kunt vermijden tijdens het verbouwen van uw badkamer.

Badkamer laten renoveren

Nieuwe armaturen of opslagruimte toevoegen aan uw badkamer kan meer budget en tijd aan het project toevoegen. Het verwijderen van de kast kan de hoeveelheid opslagruimte in de badkamer verminderen, maar de rekken kan het verlies goedmaken. Loodgietersbuizen kunnen duur zijn om te repareren of te vervangen, en dit kan aan de kosten van het project toevoegen. Als u een nieuw badkamerontwerp kiest, moet u de opdrachtnemer de vloer laten leveren voordat u begint met de renovatie. Zorg ervoor dat de verzekeringspolis van de aannemers dit soort werk dekt voordat u ze inhuurt.

U kunt armaturen kopen van thuiswinkels of online

De kosten van deze armaturen zijn overal van € 200 tot € 1,800, afhankelijk van het type en de grootte. Zorg er bij het kopen van nieuwe fixtures ervoor dat de nieuwe dezelfde voetafdruk hebben als uw oude, of ze kunnen uiteindelijk uw budget verhogen. Als u verouderde badkamer-armaturen vervangt, moet u de hoogte van de bestaande personen meten. Het kan ook optellen aan uw totale projectkosten, dus zorg ervoor dat u dit in uw budget berekent.

Een budget is essentieel in eventuele renovatie. De badkamer moet worden verfijnd, zodat de nieuwe look vele jaren kan duren. Het overspuiten kan kostbaar zijn, maar is de meest effectieve optie voor degenen die een krap budget hebben. Oversparend is een geweldige manier om geld en tijd te besparen, en de meeste Home Improvement-winkels verhuren deze hulpmiddelen voor een betaalbare prijs. Als u niet genoeg fondsen hebt om een aannemer in te huren, kunt u ervoor kiezen om alleen een beperkt retilieproject te doen.

Je moet ook overwegen om te gaan met een lek

Als uw badkamer klein is, is het waarschijnlijk dat een lekkraan een groot probleem is, en dit zal uw renovatie duurder maken. Als het lek een hoge waterdruk heeft, moet u mogelijk het toilet bevestigen en het hele bad vervangen. In het geval dat het lek groot is, moet u overwegen om een professional in dienst te nemen om het te repareren. Het is veel goedkoper dan de hele badkamer te vervangen, en het bespaart u tijd en geld.

Zodra het sanitair is gerepareerd, is het tijd om het toilet te installeren. Het is een eenvoudige taak, maar het installatieproces kan duur zijn. Hoewel het is essentieel om het zelf te doen, het is belangrijk om een aannemer in te huren om deze baan goed te doen. In veel gevallen is het toilet in de laatste fase geïnstalleerd, dus je moet een loodgieter inhuren om het te installeren. Naast het inhuren van een contractant, moet u ook kijken naar de kosten van de verschillende delen van de badkamer.

Wat kost een renovatie?

Als het gaat om de kosten van de renovatie, is de algemene kosten van een renovatie van de badkamer ongeveer € 4.600. Afhankelijk van de grootte van uw huis, kan het u zo lang duren als vijf dagen om het project te voltooien. Dit kan een grote onderneming zijn en vereist veel tijd. Gelukkig is het mogelijk om het grootste deel van het werk zelf te doen, maar je moet ook je beperkingen kennen en bewust zijn van de potentiële risico’s van de renovatie.

Terwijl een professionele ontwerper u kan helpen met al het bovenstaande, het beste om te voorkomen dat u te veel veranderingen in uw badkamer kunt maken. Als u niet zeker weet wat u doet, is het niet nodig om de lay-out van de badkamer te veranderen als u niet hoeft. Afhankelijk van de grootte van uw huis, wilt u misschien enkele kleine aanpassingen aanbrengen. Afgezien daarvan moet een renovatie voor badkamer relatief goedkoop zijn, maar het zou niet overdreven moeten zijn.

Een renovatie voor badkamer is de beste tijd om nieuwe verlichting te installeren. Het is van essentieel belang om armaturen te kiezen die geen installatiearbeid vereisen. Bovendien is het belangrijk om de lay-out van de badkamer ongewijzigd te houden. Bij het renoveren van de badkamer, is het belangrijk om de veiligheid te overwegen. Er zijn tal van potentiële gevaren in het gebied. Bijvoorbeeld, een badkuip of een douche die niet slipbestendig is, kan leiden tot slips. Het is ook cruciaal om de plaatsing van het sanitair te beschouwen.