Maatkasten

Maatkasten, praktisch en ruimtebesparende kast indelingen creëren

Het uitwerken van een concept is volledig gratis. Hierbij is het belangrijk dat we ons eerst inleven in uw manier van leven en willen we dus U leren kennen. Indien U het wenst kunnen we onmiddellijk een voorstelling in 3D samenstellen. Om een voorstel te bekomen kan u best langskomen in de toonzaal, met een situatieschets van de ruimte waar u de wandkast wenst. Wij hebben in de eerste plaats de afmetingen van de beschikbare ruimte nodig, maar het is ook handig op deze schets de ramen, radiators en eventueel andere meubels aan te duiden.

Advies aan huis ?

Ook is het mogelijk om advies aan huis te voorzien. Op deze manier kunnen we een betere inschatting aan een creatieve oplossing. Zo kunnen we een realistische voorstelling uitwerken op basis van de structuur en de aard van de woning. Ook kunnen we dan een passend kleuradvies aanbieden.
Indien u akkoord gaat met ons voorstel en de bestelbon ondertekent, wordt er onmiddellijk een plaatsingsdatum afgesproken. Onze werfleider maakt met u een afspraak om bij u thuis alles exact te komen opmeten.
De leveringstermijn bedraagt vanaf het bestelmoment gemiddeld 7 á 9 weken.
In ieder geval staan wij steeds rechtstreeks in contact met onze klant en hebt U slechts één aanspreekpunt. Dit zowel voor het passend advies, het begeleiden tot het passende ontwerp alsook voor elke vraag die U onverhoopt nog mocht hebben.

Hoeveel kost een maatkast eigenlijk?

De prijs varieert volgens het concept. Het kastgedeelte zonder deuren kan zéér eenvoudig opgevat worden, niettegenstaande de m² bergruimte steeds 100% benut kan worden. De rugwand wordt niet voorzien, en een mooi likje verf tegen de achterwand. Dit concept start vanaf een € 250,00 ex BTW en plaatsing per lopende meter, met een standaardhoogte van 220,8 cm. Hiervoor kan u een Basic schuifdeur (100% alu rails en profielen) met een paneelvulling plaatsen, waardoor de deuren los voor het kastinterieur kamerhoog en breed geplaatst worden voor een deurbreedte van ± 1 meter aan ongeveer € 260,00 ex BTW en plaatsing per deur. De goedkoopste uitvoering bedraagt dus zo’n € 510,00 per lopende meter totaal voor deuren en kasten in de goedkoopste uitvoering ex BTW en plaatsing. De prijs van lakglas deuren ligt beduidend hoger en is ook afhankelijk van het aantal verdelingen. Rekent u zo’n € 600,00 ex BTW en plaatsing per deur gemiddeld + kastinterieur dat met een gezonde mixing van hang, leg en laden en rugwanden een equivalent is aan de prijs van de deuren. Conclusie: de prijs van een schuifdeurkast op maat varieert tussen de € 510,00 en € 1.500,00 ex BTW en plaatsing per lopende meter, kamerhoog.

Welke diepte moet ik voorzien voor en kastenwand?

Voor het inplannen van een schuifdeurkast met hanggedeelte voorziet u best een totale diepte van ± 72 cm. Dit impliceert een 60 cm diepe binnenkast met daarvoor een spatie van ± 3 cm tussen de voorzijde van de binnenkast en daar bovenop de breedte van het railsysteem, hetgeen doorgaans ± 9 cm bedraagt. Bij andere toepassingen vb kantoor is een binnenkast van 41 eerder aangewezen.

https://www.elrubioloco.com – https://www.mydesiredeal.com – https://dsmbaancircuit.nl – https://www.mondoimmobiliare.eu/ – http://www.phoenix-werke.de – http://swankylinks.com – http://soneyfabrics.com – http://orangegrovemotel.com – https://www.ledinbouwspot.be – https://www.led-forum.nl – https://www.grey-blog.be – https://www.sknetblogs.be –https://www.asm-blog.com – https://www.7k31.com – http://www.hostareus.com – http://www.paddlepowerkayaks.com – http://www.stamer-reflex.com – http://www.staplijst.com – https://www.vansoncranes.com – https://www.swamp-gas.com – http://www.wacohog.com – http://www.rentmysim.com – http://www.hotel-appartementen.be – http://www.vertcerise.shop – https://www.residenzadelsole.eu – https://www.grafika-design.eu – http://aj-creatives.com/

https://infoguide.be – kmosite.be , vlaamsebedrijven.bevlaamsebedrijvengids.bedataweb.be