Draadloze beveiliging gebruiken

Draadloze beveiliging heeft een lange weg afgelegd. Vroeger waren bijna alle alarmsystemen die we installeerden bedrade beveiligingssystemen. Waarom? Omdat dat het enige was dat werd aangeboden. We weten nog dat we gaten boorden voor toetsenborden, deurcontacten, bewegingsmelders, en toen kwam de sirene. We gebruikten lange boren en legden overal draden naar toe. Kruipen op zolders en in kruipruimtes was een must om alle draden aan te leggen, en vaak was dat in de zomer bijna ondraaglijk.

Voordelen van draadloze huisbeveiligingssystemen

De draadloze huisbeveiligingstechnologie bood alleen grote dure apparaten en de batterijen gingen helemaal niet zo lang mee. Dit is allemaal veranderd voor automatiseringssystemen. Er zijn zes goede redenen om een draadloos alarmsysteem voor huisbeveiliging te overwegen.

1. Een draadloos alarm is kleiner

Een draadloos aanraaksysteem zoals een deurcontact is zeer aantrekkelijk. Ze hebben een kleiner profiel en vaak gebruiken we dubbelzijdige tape met hoge dichtheid om het apparaat op de deuren te bevestigen. De bewegingsmelders zijn even groot als de bedrade bewegingsmelders en de DSC glasbreukmelders. Ze zien er geweldig uit en we hebben veel Wi-Fi-veiligheidsapparaten in onze eigen huizen geïnstalleerd.

2. Levensduur van de batterij

De levensduur van de batterij van draadloze beveiligingsapparaten kan variëren van 3 tot 8 jaar zonder te worden vervangen. De draadloze thuis alarmsystemen apparaten hebben batterijen die kunnen worden gekocht bij uw lokale winkel. Dit elimineert de noodzaak voor onze klanten om ons te bellen voor service omdat ze de apparaten zelf kunnen vervangen. Tijdens onze installaties, tonen we onze klanten hoe de draadloze camera-apparaten te vervangen als ze ervoor kiezen of ze kunnen ons bellen om ze te vervangen.

3. Bi-directionele transmissies

Onze apparaten zijn bidirectioneel wat betekent dat de Wi-Fi apparaten praten met het alarmsysteem en het huisalarmsysteem praat terug naar de alarmsystemen apparaten. In het geval dat een batterij bijna leeg is of het veiligheidsapparaat niet meer werkt, wordt een melding naar het alarmsysteem gestuurd. Een bedraad apparaat biedt deze functie niet. Het draadloze alarm geeft onze klanten een totale veiligheidsbescherming.

4. Encryptie

Ons apparaat verzendt met 128 bit AES encryptie. Door de versleuteling zijn uw apparaten beveiligd. Dit voorkomt dat hackers proberen de signalen te veranderen of het alarmsysteem te compromitteren. We voelen ons zeer zeker over het installeren van een buitencamera systeem met deze verbeterde veiligheidsvoorzieningen.

5. Niet boren

Draadloze beveiliging heeft geen draden nodig, wat betekent dat er niet geboord hoeft te worden. Dit is het belang van draadloze beveiligingssystemen voor bestaande huiseigenaren. Wij installeren veel alarmsystemen in huizen die gebouwd en bewoond zijn. We hebben nog nooit iemand ontmoet die enthousiast was over het feit dat we veel gaten in hun huis boorden. Huisbeveiliging heeft de voorkeur boven traditionele hardwired beveiligingssystemen.

6. Snellere installatietijd

Omdat we geen gaten hoeven te boren en geen draden hoeven te trekken, is de installatietijd van een draadloos beveiligingssysteem veel korter. Kunt u zich de tijd voorstellen die nodig is om een bedraad systeem te installeren waarbij veel gaten moeten worden geboord en vervolgens een draad naar elk apparaat moet worden getrokken? Vroeger duurde het soms een dag of meer om een basis alarmsysteem te installeren. Met een draadloos alarmsysteem kan hetzelfde systeem in een fractie van de tijd worden geïnstalleerd. Vaak kunnen we een veiligheidssysteem offreren en het dan dezelfde dag nog installeren met behulp van draadloze alarmmonitoring. Dit betekent dat we minder tijd kwijt zijn aan de installatie en dat de in- en uitlooptijd tot een minimum wordt beperkt.

Andere voordelen van draadloze beveiligingssystemen zijn de mogelijkheid om apparaten te installeren op plaatsen waar een bedraad apparaat niet praktisch is. Met bewakingssystemen kunnen we gebieden beschermen die niet verbonden zijn met het huis of bedrijf. Dit kan een vrijstaande garage of gebouw zijn. Als u een opslagruimte heeft die niet aan het huis of bedrijf is verbonden, dan is draadloze beveiliging uw oplossing. Als de woning of het bedrijf bewapend is, is het opslaggebouw dat ook.

We kunnen ook draadloze beveiliging installeren in gebieden die normaal gesproken niet worden gedekt door traditionele bekabelde systemen. Dit kan bijvoorbeeld een lade met vuurwapens of waardevolle spullen zijn. Onze Wi-Fi-alarmsystemen kunnen waarschuwingen naar uw smartphone sturen wanneer de lade wordt geopend. Dit biedt veiligheid en bescherming voor kleine kinderen en bezoekers in uw huis of bedrijf.