Muren versieren met speciale muurstickers

Met zelfklevende muurstickers kunt u de stickers gemakkelijk aanbrengen en verwijderen zonder vlekken of resten achter te laten. U kunt ze al 3 weken na het schilderen op uw muren gebruiken, hoewel u na het verwijderen van de oude stickers drie weken moet wachten om nieuwe stickers aan te brengen. Elk vel kerstversiering heeft een afmeting van 30 x 60 cm, maar u kunt ook tot 100 x 54 cm gaan, afhankelijk van uw voorkeur.

3D-muurstickers

Met het brede scala aan beschikbare thema’s en ontwerpen, kunnen 3D-muurstickers worden gebruikt om een gevoel van eigenzinnigheid en karakter aan een kamer toe te voegen. Speciale muurstickers met een ruimteschipraam kunnen een kalme en rustige omgeving creëren, terwijl een sticker met marinethema een kind een gevoel van avontuur en gevaar kan geven. Wetenschappers proberen nog steeds uit te vinden wat het effect is van een oceaanzicht op onze mentale toestand, maar voor nu kunnen we dat gevoel thuisbrengen in onze slaapkamers.

Of u zich nu wilt verplaatsen naar een exotisch oord of creatieve stijl wilt toevoegen aan uw kamer, met 3D-muurstickers maakt u zeker een statement. Kies uit prachtige botanisch geïnspireerde details of stedelijke scènes. De high-definition afbeeldingen zijn gedrukt op een speciaal vinyl materiaal zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat ze vervagen of afbladderen. Deze unieke 3D-muurstickers zijn een ideale manier om flair toe te voegen aan een kale muur.

Verwijderbare muurstickers

Verwijderbare muurstickers zijn ontworpen om gemakkelijk van de muur te worden verwijderd. Om het verwijderen te vergemakkelijken, kunt u een paar eenvoudige stappen volgen. Meet eerst de oppervlakte van uw muur nauwkeurig op. Als u de muur niet correct opmeet, zult u met overtollig materiaal komen te zitten. Ten tweede, zorg ervoor dat het ontwerp dat u hebt gekozen wordt goedgekeurd voordat het wordt afgedrukt. Ten derde, kies het beste materiaal en verwijderbare lijm. Verwijderbare muurstickers moeten worden gemaakt van hoogwaardige materialen, want ze moeten lang meegaan.

Verwijderbare muurstickers kunnen gemakkelijk worden schoongemaakt met een vochtige doek. U kunt ook pluisvrije schoonmaakdoekjes kopen, zodat u geen pluisjes achterlaat. Omdat deze stickers niet onmiddellijk na verwijdering opnieuw kunnen worden aangebracht, is het belangrijk om uw handen schoon te houden. Raak de lijm niet aan, want uw handen kunnen vuil en afval uit de kamer opnemen.

Zelfklevende muurschilderingen

Bij het aanbrengen van zelfklevende muurschilderingen moet u ervoor zorgen dat de ondergrond vlak en schoon is. Voordat u de muurschildering aanbrengt, zorg ervoor dat u een vriend hebt om u te helpen. U kunt een vilten troffel gebruiken om het oppervlak van de muur muur muurschildering glad te maken en eventuele luchtbellen onder de folie te verwijderen. Als je klaar bent om de muurschildering te verwijderen, trek je deze gewoon strak. Het rugpapier moet op zijn plaats blijven.

In tegenstelling tot traditioneel behang, kunnen zelfklevende muurschilderingen worden verwijderd en hergebruikt. Ze zijn ook snel en gemakkelijk te installeren. Als je een muur hebt die pas geschilderd is, moet je deze 14 dagen laten uitharden voordat je de muurschildering aanbrengt. Als de muurschildering is geschilderd met een vlekbestendige verf met een laag VOS-gehalte, moet je deze reinigen met een oplossing van isopropylalcohol. Daarna moet je het ten minste 2 weken laten drogen.

Muurstickers met krijtbord

Een leuke toets toevoegen aan uw inrichting is eenvoudig met een muursticker in krijtbordstijl. Deze muurstickers zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. U kunt erop schrijven met krijt, wat aan te raden is, en ze uitwissen met een vochtige doek. U ontvangt 1 stuk van sticker met de specifieke afmetingen vermeld in de foto. Installatie-instructies worden bij elke bestelling meegeleverd. De beste manier om deze stickers te installeren is door de aanwijzingen zorgvuldig te volgen.

U zult versteld staan van het resultaat wanneer u deze verwijderbare en herplaatsbare muurstickers op uw muren aanbrengt. Ze voegen een leuke dimensie toe aan je muren en zijn perfect voor het oefenen van letters en tekenen. En je kunt ze altijd weer schoonmaken! Het is gemakkelijk te zien waarom veel huiseigenaren zich tot deze herbruikbare krijtbord muurstickers wenden om hun kamers te versieren. Ze brengen het gemak en de schoonheid van een krijtbord op uw muren!

Sterren en maan muursticker

Leuke muurstickers kinderkamer Gezocht? Onze prachtige muursticker met volle maan en ontelbare sterren is een geweldige manier om de muren in de slaapkamer of kinderkamer van uw kind op te vrolijken. Verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, het zal eruit zien als een schilderij op uw muren. Ze zijn verwijderbaar en kunnen worden verplaatst en veranderd naarmate uw kind groeit. De stickers zijn gemaakt van een zelfklevende stof en zijn vrij van vinyl, PVC, BPA en ftalaten.

Om de sticker aan te brengen, heb je een schoon muuroppervlak nodig. Zorg ervoor dat je een droge muur kiest, omdat de lijm het beste blijft plakken op een schoon oppervlak. U kunt ook een omtrek rond de sticker tekenen om een goede pasvorm te garanderen. Om te voorkomen dat er vouwen of gaten ontstaan, moet u de sticker met een scherp potlood of een geslepen mes aanbrengen. Eenmaal aangebracht, blijven de stickers tot twee weken zitten.